Gå till innehåll
Vänligen logga in eller registrera dig för att ladda ner e-böcker.

Tillgänglig på Deutsch, English, Suomi, Français, Nederlands, Norsk, Türkçe

Å være kristen

Att vara kristen går mycket djupare än att bara önska Jesus välkommen in i hjärtat och tro på syndernas förlåtelse. Det är ett liv i utveckling och växt i allt som är av Kristus. Detta häfte förklarar det grundläggande av ett kristet liv på ett mycket tydligt och enkelt sätt.

Elias Aslaksen fördjupar sig här i vad det innebär att vara kristen, varför man bör vara kristen och hur man blir kristen, i kortfattade och tydliga kapitel. Varje kapitel visar kort och rättframt hur vi bör ha det i vårt eget kristna liv, baserat på Guds ord. Utan att “gå som katten runt gröten” använder Aslaksen ett enkelt språk, som inte kan missförstås av någon. Vi är äkta kristna, och äkta Kristi lärjungar, när vi tror på Jesus som Guds Son och på det verk han utförde för oss under sina dagar här på jorden, och när vi vandrar i hans fotspår och lyder buden som han gav oss. I detta sanna och nyttiga häfte kan du läsa om detaljerna i äkta kristendom och hur vi kan praktisera det i eget liv.

Häftet tillbakavisar konstgjord religiositet och ett liv i yttre form och skick, och beskriver det inre liv framför Guds ansikte i enkel tro och lydnad. Det är ett liv i handling, ett liv i förändring, förvandling och rörelse framåt. Det är ett enormt arbete som föregår i en sådan själ. En kristen står i en inte så liten utveckling.

“Elsk ham igjen som har elsket deg så høyt! Forakt ikke hans blod, som er utgydt for deg til syndenes forlatelse og til et seirende liv.”

 

Kärnpunkter

AktivKristendom av Brunstad Christian Church utforskar hur Guds ord utmanar och ger oss kraft till att leva 100 % enligt hans vilja, så att vi inte längre behöver falla i synd, utan kan uppnå ett segrande liv.

Följ oss